Tuesday, September 3, 2013

Majorat ca în filme vechi?

Acum 5 zile mi-am ținut majoratul, și cum puteam să-l sărbătoresc mai bine decât cu o petrecere cu tema 'The Roaring 20s'? Cu toate că ideea mi-a venit cam târziu am reușit să vorbesc cu cei care urmau să vină despre ce voiam să fac. Unora le-a plăcut, altora nu. Unii au venit costumați, alții nu.

Până la urmă a ieșit frumos, am pus chiar filme vechi la un videoproiector, precum: Sabrina (1954), Some like it hot (1959), Roman Holiday (1953) și altele. Și bineînţeles nelipsita muzică Swing, Jazz, Smooth Jazz, Bebop, Blues dar și adaptări mai recente cum ar fi Trip-Hop, Electro-Swing, Tehno și DnB pentru o atmosferă potivită a aniilor 20. Dar n-am ținut-o toată noaptea numai cu muzică Jazz la un moment dat am pus și muzică Pop, îndragită de toată lumea.

Nu cred că este vre-o surpriză faptul că mi-a luat o veșnicie să-mi aleg ținuta.. Dar până la urmă am găsit rochie și accesorii dar nu se potriveau cu tema, atunci am zis că o să am părul și machiajul în stilul acela dar am ajuns să 'împrumut' imaginea mult-iubitei Audrey Hepburn, una din cele mai îndrăgite actrițe ai aniilor 60 din cinematografia americană.

No comments:

Post a Comment